Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 18 November 2011

Kepenatan yang berganda-ganda

Wah super-super penat sejak kebelakangan ni..
Belum sampai sebulan lagi dah rasa nak pengsan je..
kadang-kadang pukul 9 aku dah lepas ke kayangan..haha bapok la awal aku tidonye..
Kalau betul-betul penat,balik keja terus aku tido dulu,malam cikit baru bangun pergi mandi..jangan la tiru tabiat buruk aku ni..tu pun time datang bulan je la..

Aku ingat next year kena cari rumah sewa dah dekat tempat aku kerja ni..memang tak larat tiap-tiap hari nak berulang je..penat giler...lagipun dah start kerja betol2 nanti jangan harap la nak balik awal,lewat sokmo la balik nye...banyak je kerja nanti..sekarang ni boleh la goyang2 kaki cikit..hehe

Aku baru dapat berita gumbira,ada staff dari branch Lipis nak mintak tukar suka sama suka la dengan dia..dia nak tranfer ke jerantut ni,aku nak tranfer ke Lipis..mak abah pun suka la kalau aku dapat kerja kat Lipis semula..dekat dengan diorang..


Aku pun bincang la dengan cik abang aku,sekali dia tak bagi lak..frust menonggeng2 aku ni..kadang-kadang aku kena pergi kerja sorang2,dia ada kerja lain..tu yang aku tak larat nye...kalau pikir memang la lagi elok aku kerja kat sini,cik abang aku pun da kerja kat sini..dah kahwin nanti senang,tak yah pening2 nak mintak tranfer lagi..buat nye masa tu tak boleh nak tranfer,parok la..hahah baru kahwin,duduk asing2 pulak..

Mak aku pun bagi la syarat..hehe adoi...boleh kalau nak kerja kat jerantut tu tapi kena kahwin awal la..aku tanya bila awal tu??heheh mak cakap secepat yang mungkin... siyes ni,mati la aku..pening kepala...sabar mak ea,kitorang tengah gigih cari duit la ini...mintak2 la kami dimurahkan rezeki..amin...

2 comments:

Mrs Banana (*-*) said...

amin...;) kumpul wet cepat2 sket k..;)
hihihi

Double wanda said...

berebut date la next year..sume pakat nak kwen next year ni..heheh