Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 27 October 2011

Bye bye merchantrade..Welcome Agrobank

Last kerja 30hb ni..ahad ni..
Rase sedih sangat2..Kalau kira2 aku dah kerja dekat sini 2 tahun, 2bulan, 11 hari..lama jugak rupe nye..
aku mula2 join dengan company ni 19.08.2009..diorang hantar aku training dekat branch Terengganu..


Ni mase last day kat terengganu..aku jumpe pic ni je,hehehe pic lain ntah hilang ke mana..aku dengan aja nak balik ke lipis mase ni,sorang lagi k.sue staff ganu..baik orang nye..baru ni da kahwin..


Lepas habis traning,aku dihantar bertugas ke branch kuala lipis..hehe skema je ayat kan..Branch sini mula buka 26.10.2009..Banyak kenangan aku kat office ni,pahit, manis,masam,masin..hahaha semua la ada..secukup rase...

Mula2 kerja 3 orang staff je..aku, aja sorang la orang nepal..tak sangka aku berkerja dengan foreigner..heheh

Kembali kan seperti ni semula....nak kecik cam dulu...


Pastu dia tranfer ke branch lain, dapat staff baru 2 orang..


double wanda, aja, kavvy n kuna..

Pastu kavvy tranfer ke HQ n kuna sambung study..dapat staff baru lagi..hehe


aja n anis
Besday celebration...

















Tak caye aku tu..hehe bulat cam bola..


Banyak giler kenangan aku..kalau nak share semua pic kat sini memang tak habis la..hehe
semoga aja n anis cepat2 dapat kerja baru..jangan tunggu lama2..
Bye merchantarde..sayang korang semua..mmmmmuuuuuaaaahhhhh100x...
=(


3 comments:

Mrs Banana (*-*) said...

huhuhu..bula mcam matahari...wakaka...

Aja in the house said...

huhu,,weh sedeh arr tgok pic ni lik..sebak je hati aku ni..hope pasni aku dapatla kerja yg bagus2 mcm ko k..amin3

Zack Muska said...

pesal gambo aku xde..anyway, gudluck for your future.