Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 2 October 2011

My Gen2 sakit pinggang..haish..

Semalam my gen2 dilanggar..aahhh tension aku..kesian my gen2 pintu kemek cikit..Kalau la aku tahu siapa yang langgar tu,memang kena la dengan aku..hahah berani sangat la tu...yang aku tahu nangis je nanti..

Aku parking cun2 dah dalam petak parking tu,aku turun pergi masuk Supermarket Aktif sekejap nak beli barang..masuk je aktif,terus cari penimbang,masuk 20sen tapi duk tulis hello je..hampeh betol la,rosak lagi..habis 20sen aku..hahaha

Cari barang yang aku nak beli tu,tak jumpe lak..ei tu pun takde jual ke kat sini..em jom la keluar,balik..Dalam perjalanan nak pergi kereta dengan penuh ayu jelita,haha kereta yang parking belakang aku tu hon banyak kali kat aku..

Ai mamat ni nak mengorat aku ke?hahah motif perasan sangat..bini duduk kat sebelah,tak kan la nak mengorat aku pulak..

Ada orang langgar kereta awak tadi masa dia nak reverse kereta dia tadi..

Yeke?kat mane?mase ni aku dah panas hati,pantang kalau dengar bab2 langgar ini coz pernah dah orang langgar kereta aku ni..haish geram aku..

Kat belakang..tengok la..

Aik takde pun ni,mamat ni nak main2 kan aku agak nye..

Sampai dekat opis,aku check semula..ala kat pintu depan la dia langgar..habis kemek..ei geram nye aku...

Rugi nye tak check betol2 tadi,kalau tak tadi boleh aku tanye dia kereta mane yang sengal sangat langgar kereta aku tu..memang aku suruh dia bawak pergi bengkel la..

emmmmmmmmmmmmmmmm...

Pastu call cik abang kite..

Ingat nak menagdu dekat dia,sekali dia membebel kat aku pulak..

ei lagi la tension,aku ni pantang orang duk pot pet kat aku..

terus takde mood..

Melayang lagi la duit aku ini..tayar kereta dah botak kat depan tu..nasib along cakap takyah tukar lagi,pergi kedai tayar petang semalam suruh dia tukar tayar depan ke belakang dulu,tukar silang..bagi 4 4 botak sekata..hahah

Tahun depan baru tukar 4 4 tayar...

Mintak2 la lepas ini rezeki aku murah...amin...

Nampak tak kemek??eh,tak nampak la,nampak kaki aku je kan..heheh tapi kalau tengok betol2 memang nampak la sangat2..berapa orang dah tegur..wuawua..sayang bangat sama kamu gen2..mmmmmuuuaaahhh

2 comments:

Mrs Banana (*-*) said...

huhu?ur gen2 kena langgor? giler jahat org 2..huhuhu..kalo aq mau da ngamuk..tp ye la kan..xtaw sape yg melanggornye..urmm..

Double wanda said...

emmmmmmm...mmg jahat giler orh tu..
takde ati perut lgsung..cian kat aku kan..wuawua