Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 13 September 2011

Mengidam or nafsu makan?????


Keinginan untuk makan menda alah ni..hehe Puding Trifle
Mak tolong buatkan untuk anak dara mu ni...
Kalau mak masak semua sedap,anak mu ni tak pandai2 lagi nak masak nye..
Selalu je kena kutuk dengan adik2 aku,tu yang membuat kan aku malas nak masak...


Takpe2 aku dah salin resepi,next month aku try buat..nape nak tunggu sampai next month??
Buat mase sekarang aku takde mood nak masak..ngeh2x
Nak masak kena ada mood, baru menjadi masakan kite...yela tu padahal malas kan...hahaha


Tunggu kan resepi Puding Trifle dari Chef Wanda next month!!!!!!!

No comments: