Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 September 2011

Pelamin tunang idaman kalbu

Insyaallah sebelum hujung tahun ini aku akan bertunang.. Wah cam tak caye je,rase cam muda je lagi..muda sokmo..hahah suke2...So dah kena start dari sekarang prepare ape2 yang patut..Sekarang mak aku dah suruh decide pelamin macam mane yang aku nak..Mak aku ni tak sabar2,nak kate kan tiap2 hari cerita pasal tunang je..aku layan je la,excited bebeno..

Bile nak hantar design pelamin kat mak andam tu? Nak pelamin macam maner? Jangan nak buat pelik2 tau..ko tu suke buat menda lain dari orang ni..hahah sabo je la mak aku ni...

Aku pun tak tahu nak pelamin macam mane..aku tak kisah yang macam mane pun janji sedap mate memandang..tu yang penting..

Pelamin kerang..
Ni mase member aku kat Terengganu bertunang.. Cantik & lain dari lain tapi time nak sarung cincin kat bawah coz pelamin tu macam kecik cikit tak muat untuk sarung cincin..nampak kan bantal kat bawah tu,kat situ la diorang sarung cincin..hehe cantik & unik...Awal2 mak aku dah sound tak  payah mengada2 nak pelamin macam ni, tak sesuai gitu..mak aku adalah sangat cerewet..hahaha


Ini antara pelamin2 yang aku cilok dari en.google :

1st choice...


http://zolmempelaicreative.blogspot.com/


Tapi aku tak nak la pakai kerusi nanti,letak bantal je..sangat tak sesuai sarung cincin atas kerusi,hehehe pandai2 aku je..tapi nampak macam tak sopan je kan..betol kan2x?? Simple je kan,aku suke tang frame kat belakang tu..nampak cute je..cute ke?
Kain kat belakang tu aku nak tukar kaler merah..merah itu menyala & seksi..wow..

2nd choice...



Putih itu suci,sejuk mate aku tengok pelamin ni..hehe

3rd choice...



Suke pelamin ni,boleh letak gambar2 kat belakang tu, ada pulak manik berjurai2 tu..So cuteeeeeeeee...Tapi macam tak sesuai je untuk bertunang,hahah
Aku rase nak simpan pelamin ini untuk akad nikah nanti..mak oiii panjang lagi mase tunggu nak kahwin nanti..

Sila la pilih yang mana 1 cepat cikit cik wanda oi..hahah yang mana 1 pilihan hati ku??
Kena la tunggu mase aku bertunang nanti..Kalau bagitahu sekarang adalah sangat tidak susprise..heheh
Petang esok nak pergi hantar design kat mak andam,dia cakap lambat2 nanti takut barang takde..susah cikit nanti..bek bos,menurut perintah..hehe

Sekian....

4 comments:

mizmizza said...

class pelamin ko wanda..hehe mcm nk nikah je da..

Double wanda said...

tu la,igt kan nak nikah je terus..hahah

Mrs Banana (*-*) said...

eda kan de boomm...kena la pelamin mantop2..eheh

Double wanda said...

hahah ko jgn tiru pelamin ak ni ..