Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 September 2011

Strawberry Coklat + jagung bakar!!!!

Gambar2 yang dah basi..hehe Gobek2 folder pic, cuci mate tengok gambar ni jap...lama dah tak makan strawberry cokelat kan2x wahai OTAI sekalian..



Bile kite nak pergi honeymoon kat cameron highlands OTAI2 sekalian??? Kalau aku tanye soklan ni kat member2 aku ni.confirm la aku kena sepak terajang dengan diorang..Sejak aku memegang jawatan CEO kat company  tut ni,hahah tolong la jangan percaye..aku takde time untuk member2 aku ni..sibuk memanjang..Kesian korang kan, lame tak lepak2 dengan korang..Nasib la en.bf aku sekampung je,hehe kalau tak memang kurang kasih sayang la kitorang ni..


Adalah sangat jeles korang dapat lepak kat Shah Alam minggu lepas..takpe2 ku pendam kan je hati ku yang lara ni..wuawua....







Nak makan jagung bakar..best sangat, manis je...Jom la p sane lagi...dekat je kan, tak sampai 2 jam pun..heheh





Sekian..wasalam..windu saat2 begini..

5 comments:

mizmizza said...

jom..jom..g honeymoon kt cameron..^_^ dkt je pn..hehe

Double wanda said...

;)

Double wanda said...

jom dear..haha ntah bile la tu..

Mrs Banana (*-*) said...

huh.,! nk ajak eda kuo kena booking setahun awal!!
hahahaha

Double wanda said...

melampau la setaun..hehe tgu la aku tukar keja t,tiap2 mgu ajk kua je..hahaha