Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 3 September 2011

Salam Lebaran

Selamat hari raya semua..

                                        my lovely family.. :p

Adakah kamu semua raya sakan pada tahun ni.??
Aku biasa-biasa je coz baju raya aku tak meletop tahun ni..hehehe
Aku rasa nak g boom je kedai jahit nyonya tu..ada ke patut baju tu dia g buat baju untuk mak aku..
Dapat la mak aku baju lebih tahun ni,anak dara dia ni jugak yang merana nya..wuawua
Takpe2 aku redha je..hehe

                                        theme buah oren tahun ni..disponsor khas oleh along aku..

Raya tahun ni sangat la penat coz family aku baru je pindah rumah bulan puasa hari tu..
Rumah pun tak sempat nak kemas raya ni..Raya dengan rumah baru tahun ni..
Aku beraya di rumah je,pagi raya baru balik kampung tercinta..chewah..kampung belah mak (kg. keledik)
Petang pulak baru berhijrah beraya di kampun abah pulak..(kg. Kuala Telang)..

                                          kat rumah wan..

Nasib la kampung mak abah aku dekat2 je..pandai diorang kan2...takde la nak berebut2 balik kampung.
Aku nampak nya bakal mengikut jejak my parents,huhu my bf orang lipis jugak..mood gatai ni..



Layan la pic2 kat bawah ni..aku malas dah nak explen..dasar pemalas tahap babon..







Nah ambik pencuci mulut yang manis untuk entry ni..dush2



No comments: